"Moja punica je preselila" – u Domu kulture 20.juna

Iz ateljea Dramskog studija iz Kaknja ova predstava je u našem Domu kulture poklonjena ljubiteljima pozorišnih predstava 15. i 16. aprila tekuće godine u sklopu obilježavanja 8.aprila, Dana oslobođenja općine Kakanj. Uz mnogo smijeha i zabave, naši građani su uživali u klasičnoj priči o mladom bračnom paru i situaciji kada muž ostane do ranih jutarnjih sati vani sa svojim društvom na plesu likovnih umjetnika, interesantnoj reakciji koju je dobio od supruge, te ostalim situacijama nakon što na vrata zazvoni sobar njene majke.
Glumci u predstavi su: Mirza Bajramović, Mirnes Kubat, Nedžma Čaluk, Lejla Sarač, Martina Andrijević i Admira Piljug. Reditelj je Mirza Mušija, a producent Izet Fejzović.

Želja naših sugrađana za kulturno-umjetničkim sadržajima u Kaknju je u zadnje vrijeme uveliko izražena. Na zahtjev mnogobrojne publike, predstava “Moja punica je preselila” će se ponovno održati u petak 20.06.2014. u 20 sati.Karte možete kupiti u pretprodaji u zgradi Uprave JU-e. Cijena ulaznice je 3KM.

kakanj-x

Možda vam se svidi

Comments are closed.