MOĆ TRANSFORMACIJE: Ovako je Senida izgledala prije 11. godina! Fotografije otkrivaju istinu o njenim PROMJENAMA


- Marketing -

Senida da je danas velika zvijeda, a kako kaže, od djetinjstva je željela da nastupa. Njeni snovi su počeli da se ostvaruju zahvaljujući sestri, a prvu pjesmu “Pustinja” snimila je davne 2010. godine.

Senida je sa svojim saradnikom Anžem Cazzafurom odlučila da okuša sreću van granica Slovenije i snimila pjesmu “Slađana”. Pod pseudonimom “Senidah”, atraktivna brineta brzo je kupila publiku na prostorima bivše Jugoslavije, a trep-hip-hop singl obilježio je 2017. godinu.

Singl “Crno srce” na kome je sarađivala sa Cobijem, Benjaminom Krnetićem i Janom Magdevskim je ujedno bio posljednji prije albuma “Bez tebe” koji je Senidah promovisala 26. marta 2018. godine u Beogradu.

Time je najavila i nastavak saradnje sa srpskim muzičarima, te istakla da “Srbi razumiju njenu emociju”. Da je to zaista tako pokazao je singl “Mišići“ koji je izašao nepunih mjesec dana nakon albuma. Time je dodatno učvrstila svoju poziciju, ne samo na srpskom i slovenačkom, nego na muzičkom tržištu cijelog Balkana.


Nekada je Senidah imala tamnu kosu, a spekuliše se i da je imala estetsku korekciju usana.

Ispod ekscentričnog stajligna nalazi se i bombastično tijelo, koje Senida i ne pokušava da sakrije. Takođe, primetno je i njeno ekperimentisanje bojom i dužinom kose,prenosi Srbijadanas. Iako velika zvijezda, Senida priznaje da nije očekivala uspjeh koji je postigla na ex-YU teritoriji i da još nije navikla na veliku popularnost koju uživa.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano