― Marketing ―

Mladići prijavili djevojke jer su ih zvale da imaju odnose s njima u autu

- Marketing -

Dvojica 18-godišnjaka obratili su se policijskoj patroli na autocesti A6 u okrugu Ansbach s nesvakidašnjim zahtjevom. Naime, njih su dvojica u automobilu vozili dvije žene koje su se tokom vožnje ponašale krajnje nepristojno.

U nedjelju navečer, oko 22 sata, zaustavili su se na benzinskoj pumpi i odmorištu “Frankenhöhe-Nord” te se obratili policijskoj patroli koja se zatekla na licu mjesta.

Mladići su u razgovoru s policijom opisali neugodu situaciju; njih dvojica su povezli dvije žene svojim automobilom preko agencije za zajedničko korištenje automobila. Kada su 26-godišnjakinja iz Leipziga i 28-godišnjakinja, iz Allgäua, sjele u auto, isprva su se napile. Na tome se nisu zaustavile, već su se skinule i “zatim se upustile u seksualne aktivnosti na stražnjem sjedalu”, opisuje policija.

- Marketing -

Zamolile su vozača i suvozača da sudjeluju u seksualnim igrama, prenosi Fenix magazin.

– Muški dvojac nije bio oduševljen tom molbom – piše u svom saopćenju inspektorat saobraćajne policije Ansbach.

Nakon što su mladići prijavili slučaj, policajci su pretražili oskudno odjevene žene i njihovu prtljagu te kod 26-godišnjakinje pronašli vrećicu s nekoliko grama hašiša.

Zbog toga je protiv nje pokrenuta istraga zbog kršenja Zakona o narkoticima.

- Marketing -

Užas u Kaknju: Muškarac nasmrt pretučen u ugostiteljskom objektu

Jučer je u 22:19 sati u prostorije Hitne medicinske pomoći u Kaknju dovezeno beživotno tijelo N.F. (1960.) iz Kaknja. Izvršenim pregledom tijela uočeno je više...