Mladić je pokušao iskočiti iz gepeka, ali nije stigao i vozilo ga je priklještilo uz zid


SARAJEVO – Nesreća se dogodila sinoć u ulici Bakije sokak u 17.58 sati. Do nesreće je došlo nakon što se jedno vozilo samo pokrenulo i pri tome pritisnulo jednu osobu.

- Marketing -

Muškarac, koji je sinoć stradao u sarajevskom naselju Vratnik, radnik je privatne firme, piše Dnevni avaz. Nezvanično, radi se o 32-godišnjaku muškarcu.

Kako su ispričali građani na licu mjesta, nastradali je pripremao dijelove u gepeku Caddya, vozila privatne firme. U tom trenutku vozilo se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, samo pokrenulo u izuzetno brdovitoj ulici Bakije sokak, u starom dijelu Sarajeva.

– Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Vozilo se samo pokrenulo iz ulaza u garažu. Prvo je udarilo u zid pored kuće, a potom se nekontrolisano nastavilo kretati niz sokak. On se vjerovatno prepao te je pokušao iskočiti iz gepeka, ali nije stigao i vozilo ga je priklještilo uz zid. Udario je i glavom, što je vjerovatno bilo kobno – ispričao je za Avaz svjedok tragedije.

O težini povreda svjedoči i lokva krvi koja se slila niz ulicu.

– Nesreća se dogodila u ulici Bakije sokak u 17.58 sati. Do nesreće je došlo nakon što se jedno vozilo samo pokrenulo i pri tome pritisnulo jednu osobu. Ne znamo da li je nastradala osoba vlasnik ili korisnik ovog vozila – rekli su sinoć iz Operativnog centra MUP-a KS.

Odmah su alarmirani ljekari Hitne pomoći, ali nesretnom muškarcu nije bilo pomoći te su samo mogli konstatirati smrt.

Nezvanično, radi se o 32-godišnjaku.

Prema naredbi dežurnog tužioca, automobil Caddy prevezen je na službeni parking radi neophodnih vještačenja.

,prenosi BH Index.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano