Mislili ste da ovo nikad nećete vidjeti: Ronaldo i Messi zajedno u reklami

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo svakako su osobe sa ogromnom marketinškom vrijednošću, a to je želio da iskoristi i čuveni francuski brend Louis Vuitton.

Louis Vuitton je već više od 150 godina sinonim za luksuz i kvalitet, a i danas je francuska kompanija sa ovim imenom jedna od vodećih u svijetu mode.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Slično u svijetu fudbala važi za Cristiana Ronalda i Lionela Messija, koji spadaju u red najboljih igrača koje je ova planeta vidjela. Zbog toga su iz Louis Vuittona željeli da svoj prestiž pokažu na taj način, što će njihove proizvode reklamirati upravo portugalska i argentinska zvijezda.

Najbolji tajming za plasiranje reklame u kojoj su dvojica glavnih likova Messi i Ronaldo svakako je pred start Mundijala, na kojem će dvojica pomenutih asova predstavljati svoje zemlje.

Tako je na Instagram profilu poznate kompanije osvanula fotografija koja prikazuje Lionela Messija i njegovog najvećeg rivala kroz čitavu fudbalsku karijeru – Cristiana Ronalda, kako se nadmudruju u šahovskoj partiji. Ovaj duel odigrava se na jednom od kofera koje je proizveo upravo Louis Vuitton, a dizajniran je u stilu šahovske table.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

“Pobjeda je stanje uma” – stoji u opisu fotografije, koja je poslužila kao savršena reklama sa tako prestižan proizvod kakvi su koferi i torbe francuskog modnog giganta.

“Ronaldo i Messi su sjeli i dali nam najbolju fotografiju 2022. godine”, “Ovo je najjača slika svih vremena”, “Louis Vuitton ove godine pobjeđuje”, “Ovo je nevjerovatno, srušiće internet”, pišu fanovi na Twitteru.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Već smo osjetili pripremu: Šta će ulazak Hrvatske u Schengen značiti za građane BiH

Pripremu susjedne zemlje za ulazak u Schengen prostor osjetili...

Emotivan trenutak: Dok su Marokanci slavili pobjedu, Hakimi otrčao u zagrljaj majci

Fudbaleri Maroka jučer su savladali favoriziranu Belgiju u okviru...

U Italiji uhapšen bračni par iz BiH, kćerku tretirali kao roba

Pripadnici policijske stanice San Basilio u Rimu uhapsili su...