Povezano

Miri Furlan je zaraženi komarac prenio virus Zapadnog Nila?


Vijest o njenoj smrti odjeknula je regionom, a od glumačke legende opraštaju se brojne kolege, fanovi i poznanici.

- Marketing -

Preminula glumica Mira Furlan, navodno je već duže vrijeme bolovala od virusa Zapadnog Nila, navodi Večernji.hr, pozivajući se na izvor blizak preminuloj glumici.

Zbog teške bolesti, poslednjih nekoliko mjeseci provela je u teškom stanju boreći se za život. Iako joj je u bolnici u SAD pružena najbolja moguća bolnička njega, bolest je, nažalost bila jača, tvrdi izvor.

Međutim, zvanične potvrde o uzroku smrti glumice još uvijek nema. Nije ni poznato to da je Furlan bila zaražena pomenutim virusom.

Mira je rođena u Hrvatskoj 1955. a u Americi je živela od 1991. godine kad je zbog rata emigrirala sa suprugom. Kreator serije Vavilon 5 u kojoj je igrala i koji se oprostio od nje na društvenim mrežama, rekao da je već neko vreme imala probleme sa zdravljem.

Furlan je rođena u Zagrebu 7. septembra 1955. godine. Isprva je bila istaknuta glumica Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, da bi osamdesetih godina prošloga vijeka postala jedna od najprepoznatljivijih i najautentičnijih jugoslavenskih filmskih glumica.

Vijest o njenoj smrti odjeknula je regionom, a od glumačke legende opraštaju se brojne kolege, fanovi i poznanici.

- Marketing -

Najnovije

Popularno