Ministar Crnadak preživio saobraćajnu nezgodu, voditeljica: “Eh, nažalost”

0

Igor Crnadak, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, imao je jučer manju saobraćajnu nezgodu kada je njegov službeni automobil na cesti između Prijedora i Banja Luke pregazio lisicu.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Ministar Crnadak je za medije potvrdio ovu neugodu, objašnjavajući da je “lisica istrčala na put”, da nije “bilo nikavih posljedica”, te “da su svi živi i zdravi osim lisice”.

Ovaj bizaran događaj bio je tema “Jutarnjeg programa” Radio-televizije Republike Srpske (RTRS). Nakon što je u rubrici prelistavanja štampe voditeljica pročitala vijest iz novina da je “Crnadak službenim automobilom pregazio lisicu”, citirala je i riječi ministra vanjskih poslova BiH “da u nesreći niko nije stradao osim lisice”, piše “Slobodna Bosna“.

“Eh, nažalost”, pokušala je biti dvosmislena voditeljica na RTRS-u, ostavljajući dojam kako joj nije toliko žao nesretne životinje, koliko to što ministar Igor Crnadak, jedan od lidera opozicije režimu Milorada Dodika, nije doživio sličnu “nezgodu”.

 

 

(Kakanj-X / Film i TV – (KX) )

[bar group="4078"]