20.7 C
Kakanj
Nedjelja, 20 Juna, 2021

Milorad Dodik van sebe, Vukanovića nazvao budalom: Ja sam u Hagu branio Karadžića i Mladića, sve što radim je vrhunskiMilorada Dodika je dirnulo kada su mu govorili o sinu, tj. o njegovim poslovnim poduhvatima u RS-u, pa je pobjesnio i optužio Stanića za razne prevare i krađu novca.

Prvi čovjek SNSD-a Milorad Dodik danas je imao svojevrsni show za govornicom Narodne skupštine RS-a, kada je verbalno napao SDS-ovca Miladina Stanića, a zatim u hvalospjevima govorio o svojim sramnim potezima kada je išao u Hag da svjedoči u korist ratnih zločinaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

Dodika je dirnulo kada su mu govorili o sinu, tj. o njegovim poslovnim poduhvatima u RS-u, pa je pobjesnio i optužio Stanića za razne prevare i krađu novca.

“On je umislio da bi se mogao nositi s Miloradom Dodikom. Ja sam iznad tebe u svemu, čovječe. Sve što sam uradio je bilo vrhunski… Šta si ti uradio”, kazao je.

Govorio je o košarkaškom klubu koji nosi zastavu RS-a i igra polufinale ABA lige kazavši da je on zaslužan za to.

“Što ste navalili na mog sina? Šta moj sin, šta moj sin? Sram vas bilo”, rekao je Dodik udarajući u mikrofon.

Zatim je ispričao kako je svjedočio za Karadžića i za Mladića.

“Ja sam dobar s glavom. A gdje si ti bio? Ti nisi to smio ni gledati na televiziji što sam ja govorio tamo”, pitao je, a zatim nazvao poslanika Nebojšu Vukanovića “budalom”.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO