Milioner i njegova 23-godišnja djevojka imaju 11 djece: Želimo ih još puno

Christina Ozturk (23) živi sa svojim suprugom milionerom Galipom Ozturkom, vlasnikom hotela, u primorskom gradu Batumi u bivšoj sovjetskoj republici Gruziji, gdje je praksa surogatstva legalna.

I nakon 10 beba, uključujući onu koju je rodila prirodnim putem, par ne planira stati s povećanjem porodice.

- Marketing -

Na društvenim mrežama su se jednom prilikom našalili da žele bar 105 djece, ali za ozbiljno ne otkrivaju na kojem će broju stati.

Svi potencijalne kandidatkinje za surogat majčinstvo prolaze kroz savjetovanje i potpisuju pravne papire prije nego što zatrudne s djecom koja genetski potječu od Christine i njezinog supruga.

Mlada mama, koja je porijeklom iz ruskog glavnog grafa Moskve, bila je samohrana majka kad je odlučila predahnuti i otputovati do suptropskog raja nazvanog ‘Las Vegas Crnog mora’.

Kaže da je to bila ljubav na prvi pogled kada je prvi dan tamo upoznala Galipa, za kojeg kaže da je njezin “mentor, vodič i bajkoviti princ, sve u jednom.” Galip potvrđuje da je to bila ljubav na prvi pogled.

  • S njom je tako lako biti, uvijek joj je osmijeh na licu, a istovremeno je sramežljiva i tajanstvena. Ona je supruga kakvu sam oduvijek želio, nebrušeni dijamant s čistim i dobrim srcem – rekao je za Mirror.

Nakon prvog spoja stvari su se brzo razvijale. Christina je sa sobom povela i svoju kćer Viku te se preselila u Batumi. Rekla je da, unatoč činjenici da je Galip bio puno stariji od nje, nije imao primjedbi na veliku porodicu, iako je već imao vlastitu odraslu djecu.

Par se složio da žele što više djece, ali bili su ambiciozni i brzo su shvatili da njezina reproduktivna sposobnost nije dovoljna da udovolji njihovim željama. Stoga su se odlučili na surogatstvo, što košta oko 8.000 eura (oko 60 000 kuna) po trudnoći.

  • Trenutno imam 10 djece i najnoviju bebu Oliviju, koja nam je stigla krajem prošlog mjeseca. Svoju najstariju kćer sama sam Viku rodila prije šest godina. Ostala djeca su genetski naša od supruga i mene, ali su ih nosili surogati – rekla je.
  • Ne znam koliko će ih na kraju biti, ali sigurno ne planiramo stati na 10. Jednostavno nismo spremni razgovarati o konačnom broju. Sve ima svoje vrijeme – zaključila je.
    Iako priznaje da je puno teže odgajati veliku porodicu nego što je prije mislila, njezin plan da će imati dijete svake godine je i dalje bio aktualan dok nije saznala za mogućnost surogat majčinstva.

Stvari su tako postavili da se odabrana klinika u potpunosti bavi sa surogat majkama, dok Christina i Galip nadgledaju zdravstveno stanje majke i postavljaju plan obroka tokom trudnoće.

Odabiru samo mlade žene koje su već rodile i nemaju nikakvih ovisnosti.
Samo s jednom surogat majkom su imali problema jer se nije željela odvojiti od bebe, ali pravno nije imala nikakvih prava i na kraju im ju je morala predati. Gruzija dopušta surogat majčinstvo od 1997. godine sve dok su uključeni par heteroseksualni i u braku.

Iako se još uvijek koristi surogatima, Christina ni sama nije isključila rađanje drugih beba, ali rekla je da to trenutno nije praktično dok joj izvantjelesna oplodnja predstavlja veliko opterećenje.

Christina je rekla da ljudi pretpostavljaju da ima vojsku dadilja dok živi visok život, ali tvrdi da zapravo cijeli dan provodi sa svojom djecom.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano