Mehmedović: Zajedno možemo mnogo!

0

Dragi prijatelji, dragi sugrađani!

Vaš sam zastupnik u Parlamentu Bosne i Hercegovine!
Stojim ovdje danas pred vama, čvrsto ubijeđen da ćemo period koji je pred nama učiniti vremenom prosperiteta i uspona, želim da sa vama podijelim činjenicu da je naša domovina Bosna i Hercegovina još tu u svom hiljadugodišnjem postojanju.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Da! Mnogi ovo ne vole ni da čuju, ali mi Bošnjaci slušajući daleke glasove starih Bošnjana smo svjesni da je ovo naša domovina, gruda zemlje naših pradjedova. Naši borci, naši šehidi su temelj savremene Bosne i Hercegovine, a naša djeca su čuvari perspektivne budućnosti.

Radeći svoj posao za koji ste me do sada birali siguran sam da sam bio na pravom putu.
Zato, ponovo krenimo skupa!
Do sada sam bio beskompromisni borac za ravnomjerni razvoj naše države u svakom njenom dijelu, za promjene u SDA.
U Bosni i Hercegovini je život dostojan čovjeka ukoliko postoji imovinska sigurnost, politička i insitucionalna stabilnost, te pravda i pravičnost.
Zajedno možemo mnogo!
U prethodnom mandatu ste mi postavili najviše pitanja kao vašem državnom zastupniku. Na sva vaša pitanja sam vam dao odgovore i ponudio rješenja. Umnogome sam potvrdio svoju vjerodostojnost, jer sam kroz svoj rad i djelovanje potvrdio da ono što govorim to i provodim.

Naš interes je budućnost, jer je to vrijeme koje ćemo provesti ostatak života uz svoje najdraže. Od našeg življenja i djelovanja na ovim prostorima zavisi budućnost naše domovine i naših potomaka.
Budućnost je sada, a ona pripada onima koji se najbolje sjećaju prošlosti, onima koji su se najbolje borili za ono što smo očuvali i onima koji će cijeniti šta im ostavljamo.

Zato vam i poručujem: Hvala vam na povjerenju, koje smatram iznimnom obavezom!

BUDUĆNOST JE SADA