Medvjed zaustavio saobraćaj: Znatiželjno prišao automobilu, a onda je uslijedila reakcija koja je hit na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama često imamo prilike da vidimo video snimke životinja kako opušteno prilaze ljudima, ali, kada to učini medvjed, iako je još uvijek takoreći meče, to postane internet senzacija, pogotovo ako se sve dešava u našem komšiluku.

Mladi medvjed, navodno iz Crne Gore, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što se na Jutjub kanalu “Podgoričkog vremeplova” pojavio snimak kako opušteno i znatiželjno prilazi parkiranom automobilu.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Ipak, kada je iza njega stao drugi automobil, meče koje je stajalo uspravno, malo se uplašilo, te je odstupilo par koraka unazad, gledajući lijevo desno oko sebe, sa sve šapom koju je u jednom trenutku zbunjeno stavio na njušku.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Koliko je susret bio neprijatan za njega, toliko je bio i za putnike u drugom automobilu, koji su usplahireno savjetovali vozača, Mladena da krene dalje.

– Kreni, kreni Mladene, može da bude opasno – govorila je uzbuđeno ženska osoba u automobilu dok je nasred puta, pored drugih kola, na dvije noge stajao zbunjeni meda, prenosi Blic.

U komentarima ispod snimka, korisnici su komentarisali kako je meče bilo gladno, te se ponadalo da će možda dobiti neku hranu od vozača, nesvjesno da na taj način, može da ugrozi kako svoju bezbjednost, ali i ljude koji su stali vidjevši ga na putu.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Firma iz BiH oblači Dinu Merlina

Bh. pjevač Dino Merlin često nosi košulje, a ukoliko...

Nobelovu nagradu za mir dobili Bjelorus i dvije organizacije za ljudska prava

U Oslu su u 11 sati objavljena imena dobitnika...