― Marketing ―

Medvjed zaustavio saobraćaj: Znatiželjno prišao automobilu, a onda je uslijedila reakcija koja je hit na društvenim mrežama

- Marketing -

Na društvenim mrežama često imamo prilike da vidimo video snimke životinja kako opušteno prilaze ljudima, ali, kada to učini medvjed, iako je još uvijek takoreći meče, to postane internet senzacija, pogotovo ako se sve dešava u našem komšiluku.

Mladi medvjed, navodno iz Crne Gore, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što se na Jutjub kanalu “Podgoričkog vremeplova” pojavio snimak kako opušteno i znatiželjno prilazi parkiranom automobilu.

Ipak, kada je iza njega stao drugi automobil, meče koje je stajalo uspravno, malo se uplašilo, te je odstupilo par koraka unazad, gledajući lijevo desno oko sebe, sa sve šapom koju je u jednom trenutku zbunjeno stavio na njušku.

- Marketing -

Koliko je susret bio neprijatan za njega, toliko je bio i za putnike u drugom automobilu, koji su usplahireno savjetovali vozača, Mladena da krene dalje.

– Kreni, kreni Mladene, može da bude opasno – govorila je uzbuđeno ženska osoba u automobilu dok je nasred puta, pored drugih kola, na dvije noge stajao zbunjeni meda, prenosi Blic.

U komentarima ispod snimka, korisnici su komentarisali kako je meče bilo gladno, te se ponadalo da će možda dobiti neku hranu od vozača, nesvjesno da na taj način, može da ugrozi kako svoju bezbjednost, ali i ljude koji su stali vidjevši ga na putu.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...