Povezano

Medicinska sestra otkrila mračne tajne koje joj pacijenti priznaju na samrti: Sad moram živjeti s tim


Ponajprije je postala viralna jer je otkrila neka od najnevjerojatnijih priznanja na samrtnoj postelji, a koje uključuju ubojstvo, otmicu i vođenje dvostrukog života.

- Marketing -

Priznala je da bi voljela da su neki ljudi odnijeli svoje tajne u grob umjesto da joj kažu jer sada mora “živjeti s tim”.

U jednom videu ona tvrdi da joj je jedan pacijent rekao da vjeruje da je njegov ujak bio umiješan u slučaj nestale osobe.

Ova djevojka je nestala prije 30 godina i mislim da ju je moj ujak oteo. Džemper koji je nosila na jednoj od fotografija, bio je u smeću mog ujaka“, citirala je ispovijest jednog od svojih pacijenta.

Drugi joj je pak priznao kako je ubio susjeda tokom svađe oko mjesta na koje će postaviti ogradu, istina se nikad nije saznala.

Jedan pacijent joj je priznao da ima dvije obitelji i rekao joj da je zabrinut tko će sve doći na njegov sprovod i da će se istina konačno saznati.

Kratke snimke koje objavljuje na svom profilu imaju milione pregleda, a mnogi se slažu da njezin posao nije nimalo jednostavan.

- Marketing -

Najnovije

Popularno