Marina odvela bebu u provod koji se završio tragično: Napila se i zaspala na djetetu, pa ga usmrtila; Sada je puštena na slobodu

Tilbi iz Aberairona, u Velsu, povela je sinčića od mjesec dana u provod i toliko se napila da je zaspala na njemu. Nakon što je mali Darijan hitno odvezen u bolnicu, majku nisu mogli da probude više od sat vremena, piše “Kurir“.

Sudija Apelacionog suda u Londonu skratio joj je kaznu na 16 mjeseci i suspendovao je.

Ovo je zaista veoma tragičan slučaj“, izjavio je.

Majka je izašla u provod sa sestrom 29. marta 2017, a bebu je povela sa sobom. Dvije žene su prvo otišle u pab, gdje su pile viski, da bi potom nastavile da piju na drugom mjestu.

Nadzorna kamera kluba u kampu u Keredigionu snimila je Tilbijevu kako pleše sa bebom u naručju, podiže sinčića iznad glave i baca ga u vazduh.

Sestre su upoznale trojicu muškaraca iz kampa, a na kraju večeri otišle su u njihovu kamp-kućicu.

Tilbi je nahranila Darijana i stavila ga na bračni krevet, a zatim zaspala pored njega, u ranim jutarnjim satima 30. marta. Poslije izvjesnog vremena, sestra ju je zatekla kako leži na djetetu, koje nije davalo znake života i krv mu je curila iz nosa.

Vještaci ne isključuju mogućnost da je Darijanovu smrt izazvao sindrom iznenadne smrti prije nego što se majka okrenula i legla na njega.

Sudija apelacionog suda izjavio je da izvještaj psihologa jasno pokazuje da je Darijanova smrt “značajno uticala” na psihičko zdravlje Tilbijeve i da pati od “teške depresije“.

On je ocjenio da je prvobitna presuda bila “prestroga” s obzirom na kajanje i patnje optužene.

Možda vam se svidi

Leave A Reply