Marija se sakrila ispod stolice, a onda je takmičarka zapjevala njenu pjesmu i desilo se ČUDO

Poslednji duel za večeras činile su dve mlade devojke, Dijana Čobić (17) iz Novog Sada i Nale Flejm (22) iz Kruševca. Obe takmičarke izazvale su pažnju žirija, ali i lavinu emocija kod publike.

Iako se žiri sjajno zabavio tokom ovog duela, rezultat je na kraju bio 5:4 u korist druge takmičarke.
– Eto, šta sam doživela da mi se Mili smeje. Šta ste mi priredili, prijatelji moji – zakukala je Karleuša koja je mentor mlade Dijane.

Popović je želeo da vidi podršku iz bekstejdža, a pažnju je privukao dečko druge takmičarke.

– Hvala žiriju za glasove. Tek ćete viditi ko je Natalija Balević ili Nale Flejm. Oduševiće i Mariju Šerifović koju Nale inače obožava. Voleo bih da sad otpeva jednu Marijinu pesmu – poručio je Natalijin momak, nakon čega je Šerifovićeva počela da tone ispod stola.

Popović je dopustio da Nale otpeva Marinin hit “U nedelju”, a nakon što je to učinila, pop pevačica je izašla na scenu i čestitala joj.

– Ma, brvao! Više ti leže moje pesme, nego Veričine – rekla joj je Marija.

Ipak, reči hvale žiri nije imao za mladu Dijanu za koju Marija misli da je žiri precenio.

– Nisi dorasla zadatku da pevaš “Pucaj u ljubav”. Mislim da se nisi snašla. To je veoma teška pesma – rekla je pop pevačica, a takmičarka se pravdala da joj se osušilo grlo.

– Dijana je na probama jako dobro pevala – pravdala se njena mentorka JK, a potom obećala da se ovakva greška više neće desiti i da će ubuduće da radi na razbijanju treme.

A tremu je imala i Milijeva takmičarka koja je prvi put stala na scenu. Ipak, Karleuša za nju nije imala reči hvale.

 

Možda vam se svidi

Leave A Reply