― Marketing ―

Mandra: BiH ide ka kandidatskom statusu, uz popravljanje grešaka Bećirovića i SDP-a

- Marketing -

Nermin Mandra, poslanik SDA u Parlamentu BiH pozdravio je usvajanje Zakona o javnim nabavkama i istakao da je to korak kandidatskom statusu za Bosnu i Hercegovinu.

Kako je poručio, u svjetlu zaključaka Evropskog vijeća, kojim je otvoren put za kandidatski status Bosne i Hercegovine, usvajanje ovog zakona predstavlja značajan korak na evropskom putu Bosne i Hercegovine.

“Također, vrijedi podsjetiti da je Bosna i Hercegovina imala Zakon o javnim nabavkama, kao i Zakon o sprečavanju sukoba interesa, koji su bili usklađeni sa zahtjevima Evropske komisije, ali je koalicija SDP-SNSD-HDZ, u mandatnom periodu 2010-2014, uz protivljenje Evropske komisije i SDA, izmijenila njihov sadržaj u pogrešnom smjeru i nanijela štetu evropskom putu BiH”, naveo je Mandra

- Marketing -

“Javnost u BiH već godinama čeka da SDP i Denis Bećirović, kao tadašnji predsjedavajući Predstavničkog doma PS BiH, preuzmu odgovornost za činjenicu da se napredak BiH ka kandidatskom statusu sveo na popravljanje njihovih katastrofalnih grešaka”, kazao je Mandra.

- Marketing -

BONUS VIDEO

Planiranje je ključ svega: Majka troje djece otkrila kako je mjesečne troškove s 1.200 smanjila na samo 440 eura

 U aktualnim poskupljenjima dobrome dijelu ljudi važan je svaki euro, kojega nije lako zaraditi ni uštedjeti. Majka troje djece iz Njemačke promijenila je život nakon...