MAJKE SREBRENICE ODGOVORILI MARIJIH ZTAHAROVOJ: REŽISERI GENOCIDA U SREBRENICI SU PRESUĐENIIz Udruženja Pokret “Majke enklava Srebrenice i Žepe”, nakon objave Zaharove su kazali kako su režiseri genocida u Srebrenici su presuđeni.Režiseri genocida u Srebrenici su presuđeni, a ako Vam nije poznato, preporučujemo.Vam da pročitate presude ICTY, UN suda kojeg je formiralo Vijeće sigurnosti UN-a i to jednoglasno – kazali su nam.Podsjećamo, Marija Zaharova, glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova, poslala je morbidnu poruku reagujući na izjavu američkog predsjednika Joea Bidena da Putin mora odgovarati za zločine u Buči.
Zaharova se u objavi na svom zvaničnom Facebook nalogu na prilično morbidan način ismijavala sa Bidenovom izjavom, a negirala je pritom, između ostalog, i genocid u Srebrenici.
Odlična ideja, neka počnu s bombardiranjem Jugoslavije i okupacijom Iraka. Također mogu dodati i režisere produkcije u Srebrenici – napisala je Zaharova.
Ovime je aludirala da se u Srebrenici nije dogodio genocid, tj. da je izrežiran, iako postoji sudska presuda koja kaže suprotno, kao i brojna svjedočenja preživjelih Srebreničana.Mogu tu dodati i trgovinu organima na Kosovu. Kad završe s tim, mogu se pozabaviti i bacanjem nuklearne bombe na Japan, kad su već kod toga – napisala je Zaharova. prneosi “Hayat“.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano