Majka objasnila zašto svoje potrebe uvijek stavlja ispred suprugovih i djetetovih

Popularno

Povezano

Dok su mnogi kritizirali njezino mišljenje, drugi su se potpuno složili i zaključili da je sretna i zdrava mama iznimno važna.

Majka Raya Michelle kaže da roditelji nikada ne bi trebali dati prednost svojoj djeci. Ova majka jednog djeteta roditeljima koji misle drugačije poručuje da preispitaju svoj život.

- Marketing -

Raya je na TikToku otkrila da će se uvijek prvo brinuti za sebe, zatim za partnera, a tek onda za njihovu kćer.

  • Ako moje potrebe nisu zadovoljene i ne osjećam se zbrinuto, nitko ispod mene na ovom popisu se neće dobro provesti, uključujući supruga, pojašnjava.
  • Ako njegove potrebe nisu zadovoljene, nikome neće biti dobro. Ni ovima iznad ni ispod njega. Tada ni jedno od nas dvoje ne može zadovoljiti potrebe naše kćeri”, nastavila je Raya.

Smatra da se trebate preispitati ako vam je dijete jedini smisao života.

Dok su mnogi kritizirali njezino mišljenje, drugi su se potpuno složili i zaključili da je sretna i zdrava mama iznimno važna.

  • Vi ste sociopat. Dijete bi vam uvijek trebalo biti na prvom mjestu”, glasio je jedan komentar.
  • Svi krivo shvaćaju ono što govori. Ako je mama sretna i zdrava, želi se brinuti o svojoj djeci”, rekla je druga korisnica.
  • Ovo je promijenilo cijelu moju perspektivu. U pravu si”, ističe treća osoba.
  • Slažem se. Ako moje osnovne potrebe nisu zadovoljene, nisam psihički zdrav da se brinem za svoje dijete. Niko se neće brinuti o meni osim mene”, zaključila je četvrta.
- Marketing -

Najnovije