Majka i kćerka se počupale zbog slika na internetu pa završile u policiji

Popularno

Povezano

Majka (64) i kćerka (33) iz Podravine uhapšene su nakon što su se posvađale i počupale pa je morala intervenisati policija.

Sve se dogodilo sredinom avgusta ove godine u porodičnoj kući u Podravini oko 17.30 sati, i to nakon što je majka ušla kćerki u sobu i prigovorila joj da “leži cijeli dan”, javlja “danica.hr“.

- Marketing -

“Ne možeš ležati cijeli dan, ne možeš besplatno biti pod mojim krovom, nemaš nikakve novce. I k**vo, tražiš si j***če, stavljaš svoje gole slike na internet”, vikala je majka na svoju kćerku.

Ali, kćerka joj nije ostala dužna.

“Nisi ni ti ništa bolja, slikala si se i imala bogate ljubavnike. I ti si, ku**o, ništ koristi, pogledaj se kak’ si ružna, niko te neće, mene si ostavila sa bakom, a ti si se ku**ala”, vrijeđala je kćerka majku, dodaje pomenuti portal.

Kćerka je nakon toga krenula u hodnik kako bi nazvala hitnu i policiju, ali majka je odmah došla za njom te su se počele međusobno naguravati. U jednom trenutku je kćerka majku snažno povukla za kosu, nakon čega su prestale.

Policija je obje odmah uhapsila te su prenoćile u policijskom pritvoru i drugi dan oko 15 sati puštene na slobodu. Sudija ih je kaznila sa po 600 kuna zbog porodičnog nasilja, ali ne moraju ništa platiti s obzirom da im se uhapšene računa kao dva dana zatvora.

Majka je, inače, penzionerka i neudata majka dvoje djece s penzijom od 2.500 kuna, a kćerka razvedena majka djeteta bez posla i primanja, dodaje “Danica.hr”.

- Marketing -

Najnovije