17.5 C
Kakanj
Utorak, 15 Juna, 2021

Majka Davida Dragičevića teško optužila Draška Stanivukovića: Želio je krvoproliće i da nas iskoristi za svoju promocijuOni su htjeli da nas iskoriste za sebe i za svoju promociju, da dođe do krvoprolića – ispričala je Radanovićeva.

Suzana Radanović, majka stradalog mladića iz Banjaluke Davida Dragičevića, izjavila je da je Draško Stanivuković prilikom protesta grupe “Pravda za Davida” 30. decembra 2018. godine “želio da dođe do krvoprolića i sukoba između naroda i policije zbog svoje promocije”, objavljeno je na Tviter nalogu Veritas.

Radanovićeva je u video-objavi navela da je Stanivuković dan, dva uoči protesta pozvao Davora Dragičevića, oca nastradalog mladića, i još neke ljude u svoju vilu i zahtijevao od njega da uđe u zgradu RTRS, što je Davor odbio znajući do čega bi to dovelo.

– Davor je otišao pred zgradu RTRS i rekao Draško ‘evo sad, pa uđi’. Naravno da nije ušao, jer je znao šta radi i gdje to vodi… Oni su htjeli da nas iskoriste za sebe i za svoju promociju, da dođe do krvoprolića – ispričala je Radanovićeva.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO