Ljudi o najgorim stvarima koje su im šefovi rekli: Imala sam spontani, a on se ljutio


IAKO bi šefovi trebali poticati osobni i profesionalni razvoj i napredak radnika, često se događa upravo suprotno, što rezultira nezadovoljstvom i na kraju loše odrađenim poslom, piše Bored Panda.

- Marketing -

Na tu temu pokrenula se priča na Twitteru, a brojni su korisnici te društvene mreže naveli su primjere groznih stvari koje su im šefovi rekli.

1. “Jednom mi je voditelj benda rekao da ne smijem propustiti probu zbog bakinog rođendana. Rekao je da je proba zakazana mjesecima unaprijed i da nemam dobru ispriku za nedolazak. Odgovorio sam mu da je rođendan moje bake zakazan od 1922. godine.”

2. “Moja prijateljica je imala prehladu, a šef ju je natjerao da ipak dođe na posao. Došla je bolesna, rekla svim svojim klijentima da ju je šef prehlađenu prisilio da dođe raditi i zatim dala otkaz.”

3. “Bila sam srednjoškolka i radila ljetni posao kad mi je otac sudjelovao u teškoj nesreći. Trebala sam jedan slobodan vikend da odem pomoći obitelji, a šef me pitao što je bitnije, posao ili porodica? Htio je da biram. Ponavljam, za ljetni posao.”

4. “Radila sam u kafiću jednog prodajnog centra. Tražila sam slobodan dan za proslavu diplome, odbili su me. Zatim sam ih prijavila inspekciji zbog žohara koje su ignorirali i diplomirala u miru.”

5. “Imala sam spontani pobačaj. Šef je bio ljut jer sam morala uzeti slobodan dan da odem do doktora. Idući dan morala sam na poslu stajati i dizati teške stvari osam sati. E da, moj šef je zapravo moj otac.”

6. “Dan nakon što sam doživjela zlostavljanje nazvala sam šefa i tražila slobodan dan. Rekao je da svatko može samo tako nazvati i tražiti dan odmora pa me natjerao da kažem da sam doživjela zlostavljanje. Zatim me pitao imam li vidljive modrice.”

7. “Opekla sam ruku na poslu i dobila opomenu jer me nitko nije mogao mijenjati u smjeni kad sam otišla do bolnice.”

8. “Imao sam šefa koji je bio ljut na mene jer sam uzeo slobodne dane za bakin sprovod. Njegove riječi su bile: ‘Znači, uzimaš još jedan godišnji?'”

9. “Dvije godine nakon što sam dobila otkaz, stigao mi je mail bivšeg šefa u kojem me pita mogu li podučiti novog radnika.”

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano