Ljudi misle da su par: Fotke tate i kćeri postale hit zbog mladolikog izgleda oca

0

15-GODIŠNJA Kineskinja i njezin otac mladenačkog izgleda u posljednje vrijeme privlače veliku pažnju na azijskim društvenim mrežama jer više nalikuju romantičnom paru nego ocu i kćeri.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Qi Bao i njezin 35-godišnji otac oduvijek su bliski, ali njihov je odnos u posljednje vrijeme postao malo kompliciraniji jer su ih mnogi počeli ispitivati jesu li par.

Imati 35 godina ne znači biti star, no između oca i kćeri ipak je 20 godina razlike, iako bi malotko rekao da je tako.

Otac i kći iz grada Lanzhou zajednički sadržaj navodno na društvenim mrežama objavljuju od 2017. godine, kao hobi i način za zbližavanje, piše Oddity Central. Imaju tisuće fanova, no senzacija su postali prije nekoliko mjeseci, nakon što je njihova snimka u kojoj se hvali mladenački izgled oca objavljena na Pearu, prenosi “Index“.

U viralnoj snimci, koju je prenijela većina većih kineskih medija, 15-godišnja Qi Bao kaže da ih zbog očevog mladenačkog izgleda i modnog stila često miješaju s romantičnim parom.

Čak su je i učitelji u školi i kolege iz razreda ispitivali izlazi li sa studentom. Fotografija mlade Qi Bao koja pozira s ocem otkriva da je on oduvijek imao dječje lice, a i sam je otkrio da ne čini ništa posebno da sačuva svoj izgled – samo opere lice sapunom.

[bar group="4078"]