― Marketing ―

 Ljubav više ne cvate: Osvojio preko 4 miliona eura na lotu pa ostao bez svega nakon prekida s djevojkom

- Marketing -

Nakon što su osvojili dobitak, planirali su postati profesionalni ‘lovci na duhove’ i zajedno izgraditi carstvo.

Laura je odmah dala otkaz na poslu i kupila Porshe Cayenne Iako je Kirk Stevens (39) mislio kako su finansijske tegobe iza njega kada je osvojio pozamašnu svotu novaca, od svoje bivše djevojke Laure Hoyle (40) koja se preselila u kuću vrijednu 500.000 funti traži iznos jer ga je ‘odsjekla ga’ od 10.000 funti koji je par trebao primati svakoga mjeseca idućih 30 godina, piše Metro.

Hoyle će to i moći učiniti – i to zato što joj je Kirk prije osvojenog dobitka kazao kako ona umjesto plaćanja stanarine u zajedničkom stanu svake sedmice može uplaćivati 25 funti za loto, tako da je njeno ime pisalo na listiću. – Laura mi je rekla da ćemo živjeti dobrim životom ako pobijedimo.

- Marketing -

Sada je nema. Zavrnula je pipe i uzela sve. Ona čak želi naša dva psa – kazao je za The Sun Kirk.  Nakon što su osvojili dobitak, planirali su postati profesionalni ‘lovci na duhove’ i zajedno izgraditi carstvo.

Laura je odmah dala otkaz na poslu i kupila Porshe Cayenne. Kirk je planirao zaprositi Lauru, no par se rastao ovog juna nakon vjenčanja na kojem su bili jer je Laura postala ‘pretenciozna’ i pretvorila se u snoba. Iako je ranije Kirku davala 1.000 funti mjesečno od iznosa kao ‘stanarinu’, i to je prestalo nakon prekida tako da je Kirk ostao bez cijelog iznosa.

- Marketing -