Povezano

Ljepotica bosanskih korijena zasjenila Francuze: Porijeklo je dio mene

Jedna od glavnih favorita za pobjednicu Miss Francuske je prelijepa Valeria Pavelin (24), Hrvatica bosanskih korijena koja je sve prisutne očarala ljepotom.

Valeria je inače student stomatologije u Nici i završava treću godinu na ovom fakultetu, a još kao mala se zajedno sa porodicom preselila za Francusku.

- Marketing -

  • Rođena sam prije 24 godine u Zagrebu, ali imam bosanske korijene. Bila sam beba kad smo došli na jug Francuske. Porijeklo je dio mene, isto kao i porodica koja živi u Hrvatskoj – kaže Valeria koja govori oba jezika.

Na izboru za Miss Francuske, Valeria je uspjela da uđe u uži izbor zajedno sa 29 djevojaka koje će se boriti za titulu najljepše.

Valeria je najviša od svih djevojaka, njena visina iznosi 185 centimetara, a kako kaže, zahvaljujući bavljenju sportom ima potrebnu visinu i izvajano tijelo.

  • Težim savršenstvu. Previše sam stroga prema sebi. Roditelji su me naučili da uvijek napredujem, težim boljem i uspješnijem postojanju – rekla je ova djevojka koja je sa 11 godina počela da trenira plivanje i odbojku.

Valeria pored svih obaveza nalazi i vrijeme za hobije, pa tako često surfuje, slika i svira klavir i ističe da joj je sestra Marija najveća podrška u svemu:

  • Teško je uskladiti sport i studiranje, pa sam ipak odobarala ovo drugo. Moja sestra Marija me uvijek podržava i ona je moje drugo ja.

Ova djevojka je 2016. godine pobijedila na izboru Miss Azurne obale. Zbog privatnih razloga nije učestvovala u finalnoj svečanosti, ali danas važi za uspješnu manekenku.

 

- Marketing -

Najnovije

Popularno