Lana Pudar: Posebno sam ponosna kada vidim koliko ljudima u mojoj državi znače moji uspjesi

Popularno

Povezano


Naša najbolja plivačica Lana Pudar (15) jučer je na Svjetskom kupu u Kazanju osvojila bronzanu medalju u disciplini 100 metara delfin.

- Marketing -

Velika podrška
– Hvala Vam na bezbroj poruka i komentara podrške, istakla je Lana Pudar, te dodala:

– Zaista sam svaki put posebno ponosna kada vidim koliko ljudima u mojoj državi znače moji uspjesi. Pošto sam sa ozbiljnim trenažnim procesom krenula tek polovinom devetog mjeseca, nisam imala neka velika očekivanja na ovom takmičenju, ali drago mi je da se dobar rad u prethodnom periodu isplatio i što sam taj rad uspjela krunisati medaljom.

Veliko hvala mojim trenerima, mojoj porodici, svim mojim sponzorima, mojim profesorima na velikom razumijevanju koje imaju za mene, kao i svim mojim prijateljima. Ovo je i vaša medalja.

Za tri dana počinje seniorsko prvenstvo Evrope u Kazanu, gdje će zabilježiti svoje prve nastupe na EP u seniorskoj konkurenciji.

– Svakako da ću se potruditi da ostvarim što bolje rezultate i opet Vas učinim sretnim i ponosnim, napisala je Lana na svom Instagram profilu.

Piše historiju
Pored srebrene medalje, Lana je bila četvrta u disciplini 200 metara delfin, dok je u disciplini 50 metara delfin osvojila šesto mjesto Bh. plivačica je u obje te discipline postavila novi državni rekord.

Inače, naša sjajna plivačica je obezbijedila prvu medalju u historiji BiH na Svjetskom kupu u plivanju. prenosi “Avaz“.

- Marketing -

Najnovije