Krivokapić: U vozilu je bila moja kćerka, u zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli

Popularno

Povezano


Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da se u službenom vozilu koje je ranije danas, kako kaže, napadnuto na putu Nikšić – Podgorica, nalazila njegova kćerka koja je štićena ličnost.

- Marketing -

On je poručio da kao “otac nikad neće zaboraviti njene suze i strah i poručio da neće dozvoliti divljaštvo i bezakonje.”

Napadnuto vozilo
– Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja ćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite – rekao je Krivokapić na Twitteru.

Ranije danas je na putu Podgorica – Nikšić došlo do incidenta u kojem je lakše povrijeđeno dvoje građana. Grupa građana je pokušala da spriječi prolazak vozila Vlade Crne Gore, sjedanjem na haubu.

Na snimku se vidi da grupa građana koja se popela na vozilo Mercedes, koje pripada sektoru za poslove protokala, Generalnog sekretarijata Vlade. Okupljeni su se u pokušaju da da spriječe prolazak vozila, popeli na haubu, a kada je službeno vozilo krenilo, odbacilo ih je sa automobila na trotoar. prneosi “Avaz“.
Oglasili se iz policije

Iz Uprave policije je saopćeno da je nikšićka policija “dokumentovala događaj o kojem će biti obaviješten tužilac”.

– Policija će preduzeti dalje mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Policija građanima koji su se uputli ka Podgorici, ne dozvoljava prolaz, bez valjanih papira – saopćeno je iz Uprave policije.

Ispred zgrade Vlade Patriotsko-komitski savez organizuje danas protest. “.

- Marketing -

Najnovije