Povezano

“Kritika pada brže od snijega”


Iz Gradske uprave Banjaluka poručuju da su uprkos intenzivnim padavinama, svi putni pravci na području grada prohodni, a da su ekipe zimske službe na terenu.

- Marketing -

Zbog novih snježnih padavina usporeno se saobraća na dionicama u većem dijelu BiH u kojem od jutarnjih sati pada snijeg.

Snježne padavine prekrile su i Banja Luku, gradonačelnik ovog grada Draško Stanivuković susreo se sa kritikama povodom neefikasnog čišćenja pojedinih banjalučkih ulica i dijelova grada, na svom zvaničnom Facebooku pojasnio šta su prioriteti u čišćenju te objavio fotografije na kojima je i sam sa zimskom službom obišao teren:

“Kritika pada brže od snijega, ali pokušat ćemo očistiti oboje. Od ranih jutarnjih sati zajedno sa našom zimskom službom, obilazimo teren. Građane je važno upoznati s činjenicom da se čišćenje snijega odvija po prioritetima, a jedan od prioriteta je da ceste prema Kliničkom centru, hitne pomoći, vatrogascima i slično, nisu prolazne, ali nijedan dio Banjaluke neće biti zanemaren. Molimo građane za strpljenje i razumijevanje, a naše usluge će intenzivno raditi u narednim satima. Nastojimo ući u svaku ulicu kroz što prije, pa nam budite slobodni putem komentara obavijestiti stanje vaših susjedstava.” navodi Stanivuković.

Žalbe građana

Banjalučani kažu da ima jako puno neočišćenog snijega i na trotoarima i saobraćajnicama, što otežava kretanje i pješacima i automobilima.

Критика пада брже него снијег, али потрудићемо се да очистимо и једно и друго.

Од раних јутарњих сати заједно са нашом…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Thursday, 14 January 2021- Marketing -

Najnovije

Popularno