14 C
Kakanj
Četvrtak, 22 Aprila, 2021

Kreću novi nastavci omiljene serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ u kojima ćemo gledati i rahmetli Nadarevića


Šefika, kućna pomoćnica u novim nastavcima je dominantnija, čvršća, a njena riječ sada mnogo više znači u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratit ćemo glumicu Jasnu Žalicu. U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića koji je u studenome prošle godine preminuo u 78. godini.

Izetov unuk Džebra, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisao je fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare, čime dokazuje da je od loze Fazlinovića. Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira.

Marija, koju tumači glumica Tatjana Šojić, i dalje vodi San Remo, a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije proći će i cijeli niz epizodnih karaktera. Osim Šefike, gledatelji će moći uživati u zgodama još jednog lika koji se vratio u ovoj sezoni – Čombe, kojega utjelovljuje Miraj Grbić, a osim njih, gledatelji će pratiti i zgode Izetove tek pronađene kćeri Jelene koju utjelovljuje sjajna Katarina Marković.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO