10.8 C
Kakanj
Četvrtak, 22 Aprila, 2021

Konaković: Pobijedili smo, a u toj pobjedi izgubili najboljeg igrača


Izjavio je kako mu je ovo “najteža sedmica i najteži dan u političkoj karijeri”.
“Najteža sedmica i najteži dan u mojoj političkoj karijeri. Gorčina nakon pobjede. Odbili smo napad nakaradnog sistema, hrabri vijećnici su odbili ponude i odolili pritiscima, srušili su kocept “Asim” i o njemu glasno progovorili. Nažalost, dva dana duže od plana je trajala borba.
Na Face-u sinoć Irfan Čengić i Amra Zulfikarpasić prehrabro dokazali šta se sve dešavalo u pripremi sjednice kako bi Skaka ostao gradonačelnik.
‘Daću ti tvoj zarađeni novac iz prošle godine ako glasaš po uputama+.
Brutalna istina. I ostali će vijećnici svjedočiti. Pobijedili smo, a u toj pobjedi izgubili najboljeg igrača i uz to ga povrijedili!”, napisao je Konaković. prenosi “Radiosarajevo”.
Dodao je da je na Face TV otišao jer se odgovori koje javnost zanimaju moraju dati i u teškim situacijama, ne samo u pobjedama i proslavama.
“Sistem bjesomučno napada sve nas koji ga rušimo. Sa 6 smo došli na 4, sa 4 na 3.
U tim smo borbama pobjeđivali i gubili, ali nikad nismo odustajali. Nećemo ni nakon ove pobjede sa ukusom poraza. Iz nje smo baš mnogo naučili, više nego ikad, i na svojim greškama.
A samo još jednom da ponovim, koliko god izgleda da treba, u borbama NIKAD nećemo koristiti alate koje oni koriste. Potkupljivanja, prestrašivanja, ucjenjivanja”, napisao je Konaković.

Najteza sedmica i najtezi dan u mojoj politickoj karijeri.
Gorcina nakon pobjede.
Odbili smo napad nakaradnog sistema,…
Objavljuje Elmedin Konakovic u Subota, 27. ožujka 2021.- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO