Komšije: Um mu se pomračio! Učiteljicu napao prskalicom u plasteniku, pa je zaklao u ljetnoj kuhinji jer je umislio da su u vezi

Mještani Rožanca kod Barajeva tvrde da je Slavoljub Jeremić ubio komšinicu Snežanu Đuričić jer je želio da ostvari emotivni odnos sa njom, a ona ga je odbila.

Slavoljub Jeremić (62) iz sela Rožanci kod Barajeva, koji je osumnjičen da je zaklao svoju prvu komšinicu, učiteljicu Snežanu Đuričić (61), kobnog dana ju je navodno prvo napao u plasteniku i udarao je prskalicom za vodu, a tek kasnije brutalno izbo nožem i zapalio kuću.

- Marketing -

Učiteljica je, podsjetimo, nađena u četvrtak uvečer u ljetnoj kuhinji sa prerezanim grkljanom nakon što su vatrogasci sanirali objekat koji je gorio na njenom imanju. Sumnja se da su se tog dana Slavoljub i Snežana iz za sada nepoznatog razloga posvađali i da je svađa eksalirala u brutalno ubistvo.

Slavoljub je osumnjičen da je nožem ubo Snežanu tri puta, a zatim joj prerezao vrat. Nakon ubistva, zapalio je njenu štalu, a da bi nakon nekoliko sati dok je bio sakriven u špajzu prerezao sebi vrat. Prevezen je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar u Beogradu, gdje mu se bore za život.

Jurio je po imanju

  • Njih dvoje su u četvrtak ujutru pili kafu ispred njene kuće i djelovali sretno i nasmijano. Pozdravljali su komšije i ništa nije slutilo na nezapamćenu tragediju. Snežana je otišla na posao, a vratila se poslije podne, čula se sa kćerkama, pa poslije ručka otišla u plastenik gdje je planiarala da nešto sije – priča komšija sa knedlom u grlu i dodaje da se tada pojavio Slavoljub:
  • Priča se da je on učiteljicu napao prskalicom i počeo da je tuče. Pobjegla je u ljetnju kuću, ali ju je sustigao. Boravio je stalno tu, pa mu je teren bio dobro poznat, a ne zna se da li je nož nosio sa sobom ili ga je dograbio u kuhinji.

Kako mještanin kaže, svi vjeruju da je Jeremić zločin zapravo isplanirao.

  • On je umislio da bi oni mogli da budu u nekakvoj emotivnoj vezi. Možda je on tada pitao da budu zajedno, pa ga je odbila i on je poludio – priča komšija i dodaje da je Jeremić bio neuračunljiv i da je na osnovu toga ostvario invalidsku penziju:
  • Snežana je bila dama, kulturna i niko joj nije bio ravan u ovom kraju. Pa ona nikad ne bi bila sa njim! Sve je on to izmislio u svojoj ludoj glavi.

Jezivo ubistvo učiteljice prestravilo je sve žitelje ovog mirnog sela nadomak Barajeva.

  • Liječio se od alkohola, jedno vrijeme je baš pio, ali je to batalio zbog zdravlja. Nije vidio najbolje i pitanje je da li je on baš sam sve mogao da organizuje i počini ubistvo, jer je građom bilo slabašan, ne bi nas čudilo da mu je neko pomagao – kaže sagovornik.

Mračne tajne: Bratić bio u zatvoru

Mještani Rožanca tvrde da je Jeremićev bratić također bio u zatvoru, navodno zbog ubistva.

  • Slavoljub ga je odgojio. Prije nekoliko godina dogodio se zločin, pa je on uhapšen sa još nekim momcima sa kojima se družio. Iza rešetaka je bio tri ili četiri godine, a onda je oslobođen. Izašao je iz zatvora i tada se hvalio da mu je država platila oštetu što je boravio nedužan u zatvoru, a mještani su pričali da je neko iz njegove ekipe priznao zločin, pa su ostali pušteni na slobodu – kaže žitelj ovog sela.

Riječi hvale: Snežanu voljelo cijelo selo

Mještani kažu za Kurir da je Snežana bila odmjerena i uvijek spremna da pomogne svima.

  • Sneža je bila čovjek zmaj! Eto imala je tu tragediju da sama provede ove posljednje godine bez partnera, ali takav je život. Često je išla u Barajevo da pomaže djeci oko unučadi. Sve je stizala, i oko kuće, i posao učiteljice i da se pošteno bavi svojim potomcima, ma svi su je obožavali – kaže komšija.
- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano