― Marketing ―

 Komšić: Milanović dao sve od sebe da izbore u BiH blokira, ali u tome nije uspio

- Marketing -

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić komentarišući izjavu predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koji je kazao da ne zna šta će biti sa izborima u BiH, i da je dao sve što sam mogao, poručio je kako on zna šta će biti na izborima.

-Na izborima će glasati građani Bosne i Hercegovine svojom slobodnom voljom. Tačno je da je Milanović dao sve od sebe da izbore u Bosni i Hercegovini blokira, ali u tome nije uspio, iako se zanosio tom idejom, rekao je Komšić.

Kako je saopćeno iz njegovog ureda, Komšić ističe da su Milanović i HDZ BiH dali  sve od sebe da isposluju izborni zakon na temelju nejednake vrijednosti glasa, ali da “ni tu nisu uspjeli. Vrijeđali su i pljuvali, ali izbori su tu i to je ono što najviše raduje”.

- Marketing -

-Ni nametanje izbornog zakona po njihovim željama a na principu aparthejda nije uspjelo, a žestoko su se ponadali. Drago mi je zbog onog sapuna i parfema što ste danas tužni jer vaši planovi nisu uspjeli. Digli ste na nas pola svijeta i niste uspjeli da nas pokorite”, poručio je Komšić, saopćeno je iz njegovog ureda.

- Marketing -