Povezano

Kompaniji Bingo ne daju da grade na Vilsonovom, u Banjoj Luci, Neumu

Kompanija Bigno Tuzla spriječena je da gradi tržišne centre u nekoliko gradova, gdje već ima kupljeno zemljište, tvrde iz kompanije.

  • Imamo najbolji plac na Vilsonovom šetalištu, mi smo to platili! Ne daju nam da gradimo! Politika nas koči. Radimo samo legalno. U Banjoj Luci smo kupili plac prije osam godina, rekli su nam da ne valja zemljište. Ubrzo je u blizini “nikao” drugi tržni centar! Nikad nismo uspjeli otvoriti objekat! U Neumu nam također ne daju da otvorimo tržni centar, kazala je Ljiljana Kunosić, izvršna direktorica kompanije Bingo Tuzla u razgovoru za Face TV.

Ona je odbila tvrdnje o povezanosti kompanije s politikom.

  • Nismo povezani sa Bakirom (Iizetbegovićem, predsjednikom Stranke demokratkse akcije -SDA). Bakira viđam samo na televiziji. Nismo povezani sa SDA, naglasila je Kunosić.
- Marketing -

Govoreći o platama u Bingu kazala da ova kompanija ima najveće plata u trgovini.

  • Početna plata je 520 KM, aprosječna 936 KM. Nikad niko nije dobio bonove u“Bingu” svi su dobili pare, dodala je Kunosić.

Povodom isplate bonusa uposlenicima, kazala je da je 7.910 uposlenika dobilo po 500 KM, što zajedno s porezima iznosi ukupno više od 4,7 miliona KM.

Ovaj jedinstveni vid podrške u BiH dobili su svi uposlenici Binga i sestrinskih kompanija koji imaju više od 6 mjeseci radnog staža u kompaniji.

  • Podrška je važna u svakom segmentu privatnog i poslovnog života pojedinca. Ovo je primarno ljudska podrška, u kriznim i teškim vremenima. Podrška, jer se danas zajednički borimo s izazovima i krizom. Podrška, jer ćemo i sutra biti dio istog tima, izjavila je Ljiljana Kunosić.
- Marketing -

Najnovije

Popularno