Koja nijansa ajlajnera vašoj boji očiju najbolje pristaje?

Da li imate među svom svojom šminkom ajlajner koji nije crni? Ni ne znate vjerovatno koliko vam neka druga nijansa, možda, mnogo bolje stoji.

Plave oči

Plave oči su same po sebi upečatljive pa im zbog toga crna boja nije potrebna. Ukoliko da ih istaknete još više poigrajte se sa zelenim i tirkizno plavim nijansama tuša za oči. One će dodatno naglasiti prirodnu boju i staviti vaš pogled u prvi plan.

Zelene oči

Ova boja očiju vrlo je romantična i ženstvena i zato zahtjeva dodatnu pažnju. Crni tuš možete da kombinujete za večernji izlazak i to uz crnu ili zelenu sjenku, a za dnevnu varijantu birajte nešto smjelije boje. Bronzana, svjetlo braon najbolje će da se stopi s vašom prirodnom bojom očiju.

Svjetlo braon oči

Oči boje kestena vrlo su tople i neutralne te ih zato možete istaknuti na najviše načina. Uz vašu prirodnu boju očiju savršeno odgovara tamno braon tuš za oči, a ne možete da pogriješite niti s klasičnim crnim. Najblaža dnevna varijanta je bronzana boja i ona starog zlata koje decentno ističu pogled.

Tamno braon oči

Prodorne, mistične i zavodljive oči koje krasi zagasito smeđa boja vrlo se dobro slažu s crnim tušem. No to ne znači da je on najbolji izbor. Ako želite da maksimalno istaknete pogled, posegnite za plavim tušem. On može da bude nešto svjetliji s dodatkom sedefastog sjaja ili pak neka od zagasitih pastelno plavih nijansi. (Nezavisne.com)

Možda vam se svidi

avatar