KD 2019: Koje sadržaje biste voljeli vidjeti u programu, koje muzičke zvijezde bi trebalo angažirati, koje sadržaje za djecu organizovati?

0

I ove godine Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj pod pokroviteljstvom Općine Kakanj i u saradnji sa mnogobrojnim Udruženjima, organizacijama i pojedincima će biti organizator tradicionalne kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani – 2019”.

Prethodne tri godine JU KSC Kakanj priređivao je raznolike aktivnosti na različitim lokacijama u Kaknju, a koje su svojom atraktivnošću privukle kako naše sugrađane tako i goste iz drugih gradova.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Kakanjski dani” su postali simbol ljeta, ljetnih aktivnosti, igara i zabave i imaju pozitivan utjecaj na općinu i na lokalno stanovništvo ali i na posjetitelje.

– Kako bismo na pravi način napravili ponudu i  vrednovali kvalitetu Kakanjskih dana svake godine pitamo naše sugrađane za ideje i prijedloge prilikom kreiranja programa manifestacije, tako da i naši sugrađani sudjeluju u donošenju odluka i njihov nam je glas zapravo i najbitniji. Stoga vas pozivamo da nam šaljete prijedloge, kreativne ideje i razrađene projekte na e-mail adresu juksckakanj@ksckakanj.ba ili da nam se obratite lično u prostorijama JU KSC Kakanj, navode iz ove ustanove.

Informativni telefon na koje možete kontaktirati JU KSC Kakanj je 032/771-920.