Kasumović će biti šef u džennetu! Kandidatkinju za PSFBiH ponijela atmosfera

Da predizborna kampanja donosi mnoge izjave koje se prepričavaju i doživljavaju sa nevjericom svjedoci smo otkako je ona počela. Međutim, Sumedina Hrvić Hodžić kandidatkinja stranke BH inicijativa Fuad Kasumović otišla je korak dalje u hvalospjevima i divljenju stranačkom šefu koji je ujedno i gradonačelnik Zenice.

Hrvić Hodžić, ponesena atmosferom u Zenici gdje se predstavljala kao kandidat za federalni parlament u izbornoj jedinici 5, za Kasumovića je kazala.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

“Ja mislim da će naš gradonačelnik biti šef u džennetu”, istakla je Hrvić Hodžić.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Potom je Hrvić Hodžić na Facebooku objasnila svoju izjavu kazavši da Kasumović “zaslužuje prvo mjesto u džennetu kao i na ovom svijetu”.

Iz stranke kojom Kasumović rukovodi za Sumedinu Hrvić Hodžić kažu da je visokoobrazovana medicinska sestra, zaposlena u Kantonalnoj bolnici Zenica. Već 23 godine bavi se humanitarnim radom, u ratnim godinama spašavale ranjene borce. Za sebe kaže da joj nisu bitne titule, da o njoj govore cjeloživotno pomaganje bolesnima i iznemoglima. Kroz politički angažman, između ostalog, želi pokušati unaprijediti srozali zdravstveni sistem u našoj zemlji, naveli su iz Kasumovićeve stranke.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Bećirović u Tešnju: Radnicima primanja od kojih mogu živjeti, a privrednicima sistemska podrška

Kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine...

Danas pretežno oblačno sa kišom: Evo šta nas očekuje do srijede

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme...