― Marketing ―

Kasumović će biti šef u džennetu! Kandidatkinju za PSFBiH ponijela atmosfera

- Marketing -

Da predizborna kampanja donosi mnoge izjave koje se prepričavaju i doživljavaju sa nevjericom svjedoci smo otkako je ona počela. Međutim, Sumedina Hrvić Hodžić kandidatkinja stranke BH inicijativa Fuad Kasumović otišla je korak dalje u hvalospjevima i divljenju stranačkom šefu koji je ujedno i gradonačelnik Zenice.

Hrvić Hodžić, ponesena atmosferom u Zenici gdje se predstavljala kao kandidat za federalni parlament u izbornoj jedinici 5, za Kasumovića je kazala.

“Ja mislim da će naš gradonačelnik biti šef u džennetu”, istakla je Hrvić Hodžić.

- Marketing -

Potom je Hrvić Hodžić na Facebooku objasnila svoju izjavu kazavši da Kasumović “zaslužuje prvo mjesto u džennetu kao i na ovom svijetu”.

Iz stranke kojom Kasumović rukovodi za Sumedinu Hrvić Hodžić kažu da je visokoobrazovana medicinska sestra, zaposlena u Kantonalnoj bolnici Zenica. Već 23 godine bavi se humanitarnim radom, u ratnim godinama spašavale ranjene borce. Za sebe kaže da joj nisu bitne titule, da o njoj govore cjeloživotno pomaganje bolesnima i iznemoglima. Kroz politički angažman, između ostalog, želi pokušati unaprijediti srozali zdravstveni sistem u našoj zemlji, naveli su iz Kasumovićeve stranke.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...