Kasim Alajbegović v.d. direktor ZD RMU Kakanj

Danas je održana je sjednica Nadzornog odbora ZD Rudnik mrkog uglja “Kakanj” d.o.o. Kakanj na kojem je izvršeno razrješenje dosadašnje i imenovanje nove Uprave.

Nadzorni odbor je za vršioca dužnosti direktora ZD RMU Kakanj d.o.o. Kakanj imenovao magistra tehničkih nauka Kasima Alajbegovića, dip. ing mašinstva. Za vršioce dužnosti direktora imenovani su: Muhamed Plasto, dipl.ing. rudarstva za poslove proizvodnje i održavanja, Amna Goralija – Imamović, dipl.ecc za ekonomske poslove. Elvedin Čobo, dipl.ing rudarstva, imenovan je za v.d. izvršnog diektora za razvoj i investicije, Muhamed Lopo dipl. pravnik za v.v. izvršnog direktora za pravne opšte i kadrovske poslove.

Nadzorni odbor Rudnika sve je odluke donio jednoglasno, uz predhodnu saglasnost Nadzornog odbora JP EP BiH d.d. Sarajevo.  (RMU Kakanj)

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar