Karleuša takmičaru iz BiH poručila: Da sam ti djevojka, ti se kući vratio ne bi


Pop zvijezda Jelena Karleuša u sinoćnjoj emisiji “Zvezde Granda” imala je zanimljivu konverzaciju sa takmičarom Muharemom Hadrovićem iz Bosne i Hercegovine, zbog koje su se mnogi iznenadili, ali i nasmijali.

- Marketing -

Naime, nakon nastupa Saša Popović pitao je Hadrovića da li ima djevojku kako ništa nije bilo jasno na osnovu onoga što je rekao, isto pitanje postavila mu je i Karleuša, a onda je Muharem pjevačici dao neočekivan odgovor koji ju je u prvi mah iznenadio i nasmijao sve u studiju.

– Ne smije da kaže, zabranio mu je Đorđe da kaže da ima djevojku. Nije znao, nije bio siguran da li ima djevojku ili nema (smijeh). Muhareme, imaš li ti djevojku ili nemaš? – pitala je Jelena. prenosi “Avaz“.

Muharem je odgovorom nasmijao i sve članove žirija, ali i publiku:

– Ako vi pitate, nemam.

Karleuša je odgovorila u svom stilu:

– Kako sad da ide kući? Poslije ovoga, ja da sam ti djevojka, ti se kući vratio ne bi. Ostani ti u Beogradu, ovdje, i fino pravi karijeru, kući se ne vraćaj poslije ovakvog odgovora.

Muharem je potom pozdravio djevojku.

Muharem je sa pet glasova prošao direktno u sljedeći krug takmičenja. Kako je izgledala konverzacija Jelene i Muharema, pogledajte u videu (na 1:45:56 ).

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano