Kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

Popularno

Povezano


Danas se, kako navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda očekuje mala do umjerena naoblaka.
Prije podne u Bosni će biti dosta magle. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.
Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 10 i 16, na jugu zemlje do 20 stepeni Celzijusa.
U Sarajevu sunčano sa malom do umjerenom oblačnosti. Najviša dnevna temperatura zraka oko 14 stepeni Celzijusa.
U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini prognozira se mala do umjerena naoblaka. Prije podne u Bosni će biti dosta magle. Vjetar slab sjevernog smjera.
Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 11 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu zemlje do 21 stepen Celzijusa.
Mala do umjerena naoblaka u Bosni i Hercegovini prognozira se i za utorak. Prije podne u Bosni će biti dosta magle. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.
Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 11 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17, na jugu zemlje do 21 stepen Celzijusa.
U srijedu u Bosni i Hercegovini također se prognozira mala do umjerena naoblaka. Dio prijepodneva u Bosni će biti magle. Vjetar slab južnog smjera.
Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje do 11 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stepeni Celzijusa.

- Marketing -

Najnovije