Kako koristiti ljetnu odjeću za jesenji outfit

Nikada nije lako suočiti se s trenutkom kada shvatimo kako je ljeto pri kraju. Prva kiša, pad temperature i kardigan koji ujutro uzimamo prve su najave kraja ljeta i početka jeseni. Nadamo se mi još kako babljem ljetu, ali činjenica je kako su temperature ovih dana malo niže.

Ipak, još nije vrijeme da pospremite svoju ljetnu odjeću. Štoviše, s nekoliko trikova moći ćete ju nositi još dugo u jesen, a i čitavo prijelazno razdoblje bit će lakše uz najdraže ljetne komade. Donosimo vam trikove zahvaljujući kojima ćete i dalje nositi svoje ‘summer favorites’.

Zlatno pravilo prijelaznog razdoblja je slojevita odjeća, kako u proljeće kada polako skidamo slojeve, tako i krajem ljeta kada ih vraćamo. Preko bluze bez rukava odjenite sako, top upotpunite kardiganom, T-shirt kratkom jaknicom… Ne pretjerujte sa slojevima – maksimum je tri!

Ponesite šal! Sa sobom uvijek imajte lijepu pašminu koja će podići vaš styling, ali vas i utopliti ukoliko zapuše vjetar. Ne odustajte od najdraže ljetne haljine u kojoj se osjećate i izgledate super. Za hladnije dana pri ruci neka vam bude sako ili kardigan koji ćete jednostavno prebaciti preko haljine.

Rastegnite sezonu golih nogu i sandala koliko god možete. Nemojte još ulaziti u čarape i zatvorene cipele ako vaša gola stopala mogu podnijeti vanjske temperature. Uostalom, zašto bi tako lako odbacili i ne pokazali preplanule seksi noge? Slojevito odijevanje s golim nogama može bit jako seksi, a opet tako suptilno.

12

Femininity and Grace/F&G

Možda vam se svidi

Leave A Reply