15.7 C
Kakanj
Nedjelja, 13 Juna, 2021

Kako je pala revizija presude protiv Srbije: Ovo je originalna prepiska agenta Softića i Vasvije VidovićU sinoćnjoj emisiji Centralni dnevnik na Face TV objavljena je originalna prepiska agenta Sakiba Softića i advokatice Vasvije Vidović, a povodom revizije presude BiH protiv Srbije za genocid.

Odgovori i upozorenje Vasvije Vidović su bili jasni: Neko mora snositi politički i pravnu odgovornost! Ovo je još jedan pravni dokaz da revizija uopće nije bila planirana niti ozbiljno pripremana.

I ovaj dokument potvrđuje da je revizija presude BiH protiv Srbije bila samo predstava za javnost Bakira Izetbegovića i prevara građana, navodi se, između ostalog, u prilogu Face TV.

Podsjećamo da je Izetbegović priznao da mu je bilo rečeno da se nema legitimacija odnosno agent koji bi mogao podnijeti reviziju.

Podsjećamo da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu sa Senadom Hadžifejzovićem odbio negirati da je Izetbegović pred pokušaj revizije presude, u Beograd poslao svoje emisare koji su prenijeli poruku da od toga nema ništa.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO