10 C
Kakanj
Subota, 23 Januara, 2021

Kakanjski tržni centar Real se zahvalio građanima: Bilježimo ogromnu posjetu

Istinska sreća, smijeh i igra su tri stvari koje su obilježile prethodnu noć u kakanjskom tržnom centru Real.

Povodom novogodišnjih praznika jedini tržni centar u Kaknju organizirao je podjelu paketića mališanima uz Djeda Mraza.

Dok su jedni trčali u zagrljaj Djed Mrazu kako bi dobili paketić i fotografisali se, drugi su bili previše uplašeni za takvo nešto, ali zasigurno iskustvo više koje će im poslužiti naredne godine.

Preko tristo članova porodice prisustvovali su jednom od najljepših događaja u godini koje je blizu 200 mališana doživjelo posebno iskustvo sreće koje će pamtiti cijeli život.

Nakon podjele paketića organizirana je prava zabava za sve mališane u ReJo igraonici. Uz animatora Šašavku, dječije pjesmice i igrice smijeh je odzvanjao igraonicom.

Da se radi o jako kvalitetno ponuđenom sadržaju pokazuju i podaci da se postovi koji najavljuju ovakve događaje posjećuju preko 50.000 puta, a Facebook i Instagram stranica iz dana u dan bilježe sve veći broj pratioca.

  • Zadovoljni smo odzivom građana, još jednom se pokazalo da sadržaji koje plasiramo su visoke kvalitete. Takav feedback nas tjera da nastavljamo sa ovakvim radom ali i kreiranju novog sadržaja za sve goste Real centra. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju koje zasigurno nećemo iznevjeriti – kazali su iz uprave tržnog centra i dodaju:

 

  • Ovim putem želimo svim posjetiocima čestitati predstojeće praznike sa željom da ih provedu u miru i radosti, te da tu radost podijele sa svojom porodicom, prijateljima i svim ljudima dobre volje.

 

(Sponzorisan članak)

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO