"Kakanjski dani": U organizacione aktivnosti uključeno i nekoliko sportskih klubova

Osim JP „Kakanj sport” koje organizira nekoliko sportskih događaja, u organizaciju sportskih događaja Kulturno-sportske manifestacije „Kakanjske dani 2014”, uključeno je i nekoliko sportskih klubova iz Kaknja.

To su:

– Šahovski klub „MGM-FARM” koji organizira turnir u šahu 5.8. (utorak) sa početkom u 17.00 h na platou ispred centralne pozornice. Svi zainteresirani za učešće na turniru mogu se javiti na telefon sa brojem 061/ 986-223 (Senad);

– Rukometni klub „Kakanj”  koji 5.8. (utorak) organizira rukometni turnir, sa početkom u 18.00 h. Na turniru učestvuju četiri ekipe iz Zenice, Žepča i Kaknja. Turnir je revijalnog karaktera.

– Taekwando klub „Nur” i Karate klub „Sakib Bitić” će demonstrirati borilačke vještine 6.8. (srijeda), sa početkom u 19.00 h, ispred centralne pozornice,

– Taekwando klub „Centar” i Karate klub „Nara-Medica” će demonstrirati borilačke vještine 8.8. (petak), sa početkom u 19.00. h ispred centralne pozornice.

Pozivamo sve građane naše općine da podrže naše sportaše i da se uključe, te da budu takmičari u sportskim disciplinama.

 

Možda vam se svidi

Comments are closed.