Kakanjski dani 2016: Pogledajte šta vas sve očekuje na manifestaciji danas

Popularno

Povezano

Danas vas kao i predhodne dane, od 10:00 sati , očekuju dani organske proizvodnje, dani meda, izložba rukotvorina i adrenalinski park – (umjetna stijena, improvizovana ljuljačka…) na platou ispred Pošte. A u 16:00 sati počinje dio programa koji je privlačio mnogo pažnje a to je Paintball turnir koji će biti održan u parku prijateljstva. Sat vremena kasnije za one hrabre kojima je dječiji san bio da postanu vatrogasci koji pomažu svojoj lokalnoj zajednici biće održana vatrogasna pokazna vježba koju će izvesti Vatrogasna jedinica Kakanj.

Svi koji pogledaju vatrogasnu pokaznu vježbu na naredni događaj neće trebati šetati mnogo, dođite u 18:00 sati do Centralne pozornice i pogledajte prezentaciju borilačkih vještina koja će biti izvedena od strane kakanjskih borilačkih klubova

- Marketing -

Naravno ni zaljubljenike u književnost organizator nije zaboravio pa je 19:00 sati planirana promocija knjige u parku Doma kulture, našeg slavnog pisca i akademika Abdulaha Sidrana. Nakon promocije knjige zadržite se nekoliko minuta u parku Doma kulture i u 21:00 sat počinje predstava „Derviš i smrt“.

Šetajući malom ulicom prema Centralnoj pozornici možete vidjeti koji su to novi sadržaji stigli za mališane, te tako odmoriti se do modne revije koja počinje  u 20:00 sati na Centralnoj pozornici.

Na kraju kao i svake noći manifestacije, glavni događaj  počinje u 21:00 sat a večeras je tradicionalni koncert “Za grad koji volim”.

(Kakanj-X)

- Marketing -

Najnovije