Kakanj: Fabia završila na braniku

Popularno

Povezano

Na autoputu A1, dionica Kakanj-Visoko, dogodila se saobraćajna nesreća.

Jutros oko osam sati na pomenutoj dionici u mjestu Čatići došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je, kako saznajemo, učestvovalo jedno vozilo marke Škoda Fabia.

- Marketing -

Prema do sada nerazjašnjenim okolnostima vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i završio na braniku.

Još uvijek nema informacija da li ima povrijeđenih.

Na ovom dijelu ceste zbog zavoja i manjeg nagiba brzina je ograničena.

Stanje na cestama 10. 10. 2021. u 09 : 30 sati

Kolovoz je pretežno mokar ili vlažan, a vozačima skrećemo pažnju na učestale sitnije odrone zemlje ili kamenja. Na svim dionicama savjetujemo maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu.

Zbog biciklističke trke, danas će u vremenu od 10:00 do 17 sati dolaziti do etapne obustave saobraćaja na putu Kula-Krupac, kao i u ulicama na području Kantona Sarajevo: Put Famosa, Hrasnička cesta, Butmirska cesta, Kasindolska, Džemala Bijedića, Ante Babića, Želimira Vidovića Kelija i na dijelu regionalnog puta R-446 put za Trebević.

Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, saobraća se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

U tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), zbog sanacionih radova, saobraća se jednom trakom-naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), saobraćaj se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Sporije saobraćanje zbog izvođenja sanacionih radova moguće je i na putnim pravcima: Donji Vakuf-Jajce, Topčić Polje-Žepče, Grude-Ljubuški, Livno-Šuica, Hutovo-Stolac i Jezero-Šipovo.

- Marketing -

Najnovije