Johnny Depp totalno posrnuo: Izgubio cijelo bogatstvo, bahatom izjavom ponovo šokirao javnost !

Za svoj krah sada krivi bivšeg menadžera, ali je opet uspio da šokira javnost kada je na tvrdnje da na vino troši po 30.000 dolara izjavio da je uvrijeđen, jer zapravo na ovaj napitak troši mnogo više.

O tome što se događa s Deppom nagađa se već mjesecima. Nekada zlatni dečko Hollywooda sa stavom lošeg momka danas je samo smiješni sredovječni tip koji se ponaša kao da mu je 18 godina i izgleda kao da nije bio trijezan već jako dugo.

Kao da to nije dovoljno, Depp je i u finansijskim problemima za koje krivi svog računovođu i menadžera, a prema informacijama sa svih silnih suđenja koje je objavio časopis Rolling Stone, čini se da je u gorem stanju nego što je iko mogao da pretpostavi.

Naime, glumac je nekontrolisano trošio svoje bogatstvo i od nekadašnjih 650 miliona dolara nije ostalo gotovo ništa. Zbog navodne prevare sada tuži bivšeg menadžera, ali istina je da je s takvim životnim stilom teško mogao da održava pozitivan saldo na računu, prenosi Stil.

Menažder tvrdi da je Johnny Depp mjesečno trošio i po dva miliona dolara. Između ostalog, 75 miliona dolara potrošio je na više od 12 nekretnina širom svijeta, tri miliona je dao da bi iz aviona bacio pepeo svog prijatelja Huntera S. Thompsona, 200.000 dolara svakog mjeseca troši na letove privatnim avionom, kćerki je nedavno kupio kauč iz rijalitija U korak sa Kardašijanima za 7.000 dolara, a kupio je i više od 200 umjetničkih dela, uključujući slike Andyja Warhola i Jean-Michel Basquiat. Navodno samo na vino potroši 30.000 dolara, ali on tvrdi da sve navedene brojke pogrešne i još više šokira javnost:

– Za bacanje pepela Huntera S. Thompsona dao sam pet miliona, a ne tri. Što se tiče vina u vrijednosti od 30.000 dolara, to također nije istina. To zvuči uvredljivo. Trošim mnogo više na vino -, istakao je Depp.

Možda vam se svidi

Leave A Reply