― Marketing ―

Jezivo iživljavanje nad kobilom: Muškarac krvnički udarao životinju čekićem i motkom

- Marketing -

U selu kod Vlasotinca (Srbija) muškarac je čekićem do iznemoglosti udarao svoju kobilu Aureliu, a nakon užasnog nasilja izveo je upregnutu u kola među plastenike gdje je nastavio da je tuče motkom.

Na Instagram stranici “ZooPlanetNis” ranije je objavljena informacija o stravičnom nasilju, kako i fotografije i snimak nesretne životinje.

Srećom su slučaj odmah prijavili očevici i nadležne institucije i udruženja su odmah reagovali. Na poziv Udruženja Zavod Pit, koje je odmah otišlo na mjesto zločina, izašla je i naša ekipa. Kobilu je inspekcija predala Udruženju i životinju smo prevezli do prihvatilišta Zoo Planeta – navedeno je na Instagramu.

- Marketing -

Na društvenoj mreži je napisano i da je kobilu pregledao veterinar i da je dao adekvatnu terapiju.

 

Kobila je i dalje u životnoj opasnosti, odbija hranu i vodu, ima ozbiljne povrede vilice, njuške, rascijepanu usnu, rane ispod brade i na obrazu kao i na tjemenu glave, lijevo oko je potpuno zatvoreno. Predstoji nam duga noć kako bi konju pružili što bolju njegu – objavljeno je na Instagramu.

Na stranici “ZooPlanetNis” nakon prve objave napisano je da se konj osjeća bolje i da je životinja počela da jede, prenosi Blic.

 

- Marketing -