Povezano

Jednokratna pomoć penzionerima u bh gradu po 100KM



“Imajući u vidu njihov ekonomski status i potrebe predložićemo da se svim penzionerima u gradu dodijeli pomoć od po 100 KM”, kazao je Đajić

SNSD će uložiti amandman na prijedlog budžeta grada Banja Luka za 2022. godinu, kojim traži da se svim penzionerima u ovom gradu isplati jednokratna novčana pomoć od po 100 KM, potvrdio je za Srpskainfo predsjednik Gradskog odbora SNSD Banja Luka, Vlado Đajić.

- Marketing -

On kaže da su se na ovaj korak odlučili zato što penzioneri spadaju u najugroženiju populaciju.

“Imajući u vidu njihov ekonomski status i potrebe predložićemo da se svim penzionerima u gradu dodijeli pomoć od po 100 KM”, kazao je Đajić i dodao da je ovo samo jedan od amandmana, koji će se naći na zajedničkoj listi amandmana, koje će uputiti partije koje su dio većine u Skupštini grada.

“Biće još amandmana na prijedlog budžeta za iduću godinu, koji su usmjereni na unapređenje grada”, rekao je on.

Dodao je da je danas održan sastanak partija većine u Skupštini grada SNSD, SP, Demos i Ujedinjene Srpske na kojem su razmatrali budžet, koji iznosi 166 miliona KM.

“To su ogromna sredstva i sa tim novcem se može napraviti grad najboljim i najljepšim, ali to gradonačelnik neće uraditi, jer gradonačelnik ne zna raditi. To je pokazala ova godina koja je propala”, zaključio je on.

- Marketing -

Najnovije

Popularno