17.7 C
Kakanj
Subota, 31 Jula, 2021

Jedina fotografija žrtve i optuženog! Lečić: Se*sa nije bilo u životu! Danijela: Silovao me poslije predstave!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img


Kurir je našao fotografije koje su najverovatnije nastale u novembru 2011, na probi pred premijeru „Dnevne zapovesti“, koja je održana 11. novembra 2011. Kako tvrdi glumica, silovanje se dogodilo šest meseci kasnije, a samo četiri dana nakon zlostavljanja ona i Lečić su se ponovo našli na sceni, i to u istom komadu.

– To se desilo 7. maja 2012, bili smo zajedno u predstavi „Dnevna zapovest“ u Beogradskom dramskom, aktivno smo radili zajedno. Išli na gostovanja, družili se. I u jednom momentu on je predložio da se vidimo, htela sam da mi da neki potpis, to je bila jedna potpuna nebuloza, naravno, mi smo se viđali često, nije bilo prvi put da sednem s njim u kola – rekla je Danijela u intervjuu za Insajder i dodala:

– On je mene te noći, na moje moljenje i plakanje i na moje „ne“, on je mene odveo negde gde nisam znala gde sam, gde nisam mogla da izađem iz tog prostora, to je bilo van Beograda. I tamo me je mučio, i tamo me je silovao. Ja sam govorila „ne“, neprestano, dok god sam mogla. Ridala sam strašno. Onda me je vratio kući i posle četiri dana smo igrali predstavu. prenosie “Ekskluziva“.

Branislav Lečić, s druge strane, tvrdi da je Danijelina optužba „najgnusnija laž“.

– Danijela, reci istinu. Bili smo samo partneri u poslu. Maksimalno sam se trudio da shvatiš koju ulogu igraš, a neko ko bude i gledao snimak te predstave, čitao tekst ili govorio o njemu, jasno će videti odakle poreklo tvog ponašanja. Ali kao što u predstavi nije bilo realizacije našeg seksualnog odnosa, jer si u predstavi bila, po tekstu, po liku koji sam ja igrao, zaljubljena u mene – rekao je Lečić, pa nastavio:

– Pošto se nije dogodilo ni u predstavi, znaš i sama, nije se dogodilo ni u životu. Znači i ti, i ja, i Bog znamo da ti i ja nikada nismo imali ljubavni odnos, ni neku vezu, niti smo imali seksualni odnos. Nikada.

Glumac je dodao da je mlađoj koleginici pružao svu podršku tokom zajedničkog projekta.

Podsetimo, nakon što je glumica javno progovorila o silovanju, mnoge kolege su joj pružile podršku, a veći deo ansambla predstave „Kad su cvetale tikve“, koja se igra u BDP, potpisalo je peticiju u kojoj su izrazili stav da ne žele da igraju sa Lečićem dok se situacija ne reši na sudu. Među onima koji su odbili da glume s Lekom su Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jelisaveta Orašanin, Iva Ilinčić, Mirjana Karanović i drugi.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO