Javna rasprava o Nacrtu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o javnom redu i miru Općine Kakanj

OPĆINSKI NAČELNIK, STRUČNA SLUŽBA ZA POSLOVE OPĆINSKOG NAČELNIKA – ODSJEK ZA INSPEKCIJE KAO ORGANIZATORI JAVNE RASPRAVE- OBAVJEŠTAVAJU JAVNOST DA ĆE SE

J A V N A   R A S P R A V A

 

O NACRTU ODLUKE O IZMJENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O JAVNOM REDU I MIRU OPĆINE KAKANJ ODRŽATI U PETAK, 05.SEPTEMBRA 2014.GODINE U VELIKOJ SALI OPĆINE KAKANJ SA POČETKOM U 11,00 SATI

 

I

POZIVAJU SE MJESNE ZAJEDNICE, JAVNA PREDUZEĆA, USTANOVE, PRIVREDNI SUBJEKTI, GRAĐANI, UDRUŽENJA GRAĐANA, POLITIČKE PARTIJE I DRUGA ZAINTERESIRANA LICA, DA PRISUSTVUJU JAVNOJ RASPRAVI.

II

UVID U NACRT ODLUKE O IZMJENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O JAVNOM REDU I MIRU OPĆINE KAKANJ MOŽE SE IZVRŠITI U PROSTORIJAMA ODSJEKA ZA INSPEKCIJE OPĆINE KAKANJ, NA OGLASNOJ PLOČI OPĆINE KAKANJ, TE KLIKOM OVDJE .

III

SVI PRIJEDLOZI, MIŠLJENJA I SUGESTIJE MOGU SE DOSTAVITI ODSJEKU ZA INSPEKCIJE OPĆINE KAKANJ, U PERIODU ODRŽAVANJA JAVNE RASPRAVE, A NAJDALJE DO 08.09.2014. GODINE, A RADNA GRUPA IMENOVANA RJEŠENJEM OPĆINSKOG NAČELNIKA ĆE ISTE UZETI U OBZIR I RAZMOTRITI NJIHOVU OPRAVDANOST, RADI UPUĆIVANJA KONAČNOG PRIJEDLOGA OPĆINSKOM VIJEĆU NA USVAJANJE.

KONTAKT TELEFON: 032/ 771 -819; 032/771-800 LOKAL 858, FAX: 032/ 771-803

 

ORGANIZATORI JAVNE RASPRAVE

OPĆINSKI NAČELNIK, STRUČNA SLUŽBA ZA POSLOVE OPĆINSKOG NAČELNIKA – ODSJEK ZA INSPEKCIJE

Možda vam se svidi

Comments are closed.