Jasna poruka banjalučkog političara: Volim Srbiju, ali ću dijeliti sudbinu svog naroda u BiH i neću ići u Beograd da se vakcinišem

Popularno

PovezanoI da zaključim volim Srbiju, volim svoj Beograd koji mi je drugi dom, ali ću deliti sudbinu svog naroda u BiH i neću ići u Beograd da se vakcinišem, a ovde ću se vakcinisati poslednji kad to obave oni najugroženiji!

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović na neobičan način je prokomentarisao poziv Srbije upućen svim građanima BiH da se vakcinišu u Beogradu. U svojoj poruci se istovremeno “obračunao2 sa licemjerima iz BiH.

- Marketing -

– Stade patriotizam i ljubav prema domovini u jednu vakcinu

Srbija je prva donirala vakcine Bosni i Hercegovini, a danas je omogućila svim građanima BiH da se vakcinišu u Srbiji. Od mene veliko hvala!

I sve bi to bilo OK da već danas “velike patriote” koje su sve do sinoć trubile o agresiji Srbije na BiH ne pohrliše na Beogradski sajam da se vakcinišu!

Ja shvatam strah od pandemije i shvatam strah za život ali pošto vam je obraz velike patriote?

I da zaključim volim Srbiju, volim svoj Beograd koji mi je drugi dom, ali ću deliti sudbinu svog naroda u BiH i neću ići u Beograd da se vakcinišem, a ovde ću se vakcinisati poslednji kad to obave oni najugroženiji!

Srbiji jos jednom hvala, kako god ovo je gest ljudskosti, a vama velike patriote sve na dušu, nikad nisam i neću izdati svoj narod, sa narodom se živi sa narodom i umire, al to vama nije ni bitno!, napisao je Mijatović.

- Marketing -

Najnovije