Izvučen kombi iz kanjona Bistrice

Saobraćaj na magistralnom putu Foča-Sarajevo, na lokalitetu Vranosvke stijene, normalizovan je nakon izvlačenja kombi vozila koje je sletjelo u kanjon rijeke Bistrice, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

Saobraćaj je bio u prekidu oko jedan čas.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče oko 18.50 časova, na dionici između Kuta i Miljevine, poginuo je vozač kombija čiji su inicijali D.K. (44) iz Tuzle.

U kombiju se nalazilo pet muškaraca iz Tuzle, a teže su povrijeđeni S.K. (37), N.H. (37) i S.K. (36), dok je lakše povrede zadobio E.A. (37).

Do nesreće je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, koje je prešlo na drugu stranu kolovoza, udarilo u bankinu i sletjelo u kanjon Bistrice.

U policiji ističu da su vozači, koji su se zatekli na putu, odmah priskočili u pomoć unesrećenima, a posebno su se požrtvovanošću istakli jedan Sarajlija i jedan Fočak koji su više puta silazili u nepristupačni kanjon da bi izvukli povrijeđene.

Brzo su stigli i članovi Spasilačkog kluba “Volf” i ostale službe iz Foče, a povrijeđeni su evakuisani u Univerzitetsku bolnicu Foča, gdje su zadržani na liječenju.

Možda vam se svidi

Leave A Reply